این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

خبر تصویری

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
برگزیده بخش بین الملل: رولاند پیچ
13
برگزیده بخش بین الملل: آسیه مصطفی
14
15
16
17
18
19
20
دبیر علمی جشنواره؛ دکتر سجاد صفارهرندی
21
نائب رئیس و دبیر جشنواره؛ دکتر قاسم زائری
22
23
آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی ، 30 دی 1402 تالار وحدت
24
آیین اختتامیه شانزدهمین جشنوواره بین المللی پژوهش فرهنگی (30 دی ماه) تالار وحدت
25
26
27
28

لینک سامانه ها




فایل های مورد نیاز

پوستر جشنواره

مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی

تندیس جشنواره

بارگذاری کتاب جشنواره

آمار بازدید

:: فرایند انتخاب آثار


فرایند ارزیابی و داوری آثار پژوهشی دریافت شده ، پس از پالایش شکلی اولیه در دبیرخانه به عنوان مهم‌ترین کارکرد مورد انتظار گروه‌های علمی جشنواره، طی سه مرحله و به شرح زیر انجام می‌گیرد:

مرحله اول؛ پالایش علمی: در مرحلۀ پالایش، گروه علمی آثاری را که به لحاظ موضوعی و ساختاری دارای معیارهای اولیه اثر پژوهشی باشند، برای داوری بر می‌گزیند و داوران آنها را تعیین می‌کند. مبنای تصمیم در این مرحله «اجماع مطلق گروه بر رد اثر» است؛ در غیر این صورت و با وجود احتمال و تردید، اثر وارد مراحل بعدی می‌شود. در این مرحله، کاربرگ خاص هر اثر تکمیل و داوران آثار تعیین می‌شوند و صورتجلسه امضاء می‌گردد.

مرحله دوم؛ ارسال به دو داور: آثار انتخاب‌شده، برای دو داور متخصص در آن موضوع ارسال می‌شوند. داوران منتخب گروه علمی به صورت مستقل و ناشناس و بر پایه شاخص‌ها و معیارهای طراحی شده در کاربرگ‌های مربوط، به سنجش و ارزیابی آثار اقدام می‌کنند. چنانچه نظرات این دو داور مغایر یکدیگر تشخیص داده شود، داور سوم توسط گروه تعیین و جمع نمرات دو داور نزدیک به هم مبنای تصمیم خواهد بود. در این مرحله آثاری که متوسط امتیاز آنها 60 درصد و بالاتر براساس فرم داوری است وارد مرحله بعد می‌شوند.
در مرحله دوم برای تسریع در اجرای داوری، گروه برای هر اثر چهار داور را به ترتیب اولویت تعیین می‌کند و توسط دبیر گروه به دبیرخانه معرفی می‌شوند، تا در صورت انصراف یک داور از دیگران دعوت به همکاری می‌شود. بدیهی است دبیر هماهنگی اولیه را با داوران انجام خواهد داد.

مرحله سوم؛ ارزیابی نتیجه داوری: در این مرحله گروه علمی پس از بررسی میانگین نتایج ارزیابی‌های مرحله قبل و لحاظ کردن امتیازات مربوط و ثبت آنها در برگه ارزیابی نهایی، درباره رتبه اثر پژوهشی تصمیم‌گیری می‌کند و آثار«‌برگزیده» یا «شایسته تقدیر» خود را در دو گروه پژوهش و پایان نامه تعیین و فهرست آنها را به همراه پرونده کامل اثر طی نامه رسمی به دبیر جشنواره برای طرح در شورای علمی جشنواره معرفی می‌کند .‌در همین مرحله توسط دبیرخانه از  پژوهشگر خواسته می‌شود تا مقاله مستخرج از پژوهش خود را که در جای دیگر چاپ نشده باشد به دبیرخانه ارسال نماید تا در جشنواره نهایی به صورت پوستر یا ارایه شفاهی از آنها استفاده شود. گفتنی است که مقالات رسیده در این مرحله در مجموعه مقالات چاپ شده  و منتخب آنها به فصلنامه‌های معتبر برای ارزیابی و چاپ ارائه می‌گردد.

مرحله چهارم؛ گزینش نهایی: گزینش نهایی آثار و تعیین رتبه آنها توسط شورای علمی جشنواره انجام می‌شود. در این مرحله، رئیس یا دبیر هر گروه آثار برگزیده گروه خود را به همراه تمام سوابق و مستندات مربوط به داوری‌ها، در جلسه شورای علمی معرفی و از آن دفاع می‌کند. در همین مرحله همچنین سطح آثار برگزیده گروه‌های مختلف با همدیگر سنجیده می‌شود و پس از بررسی پرونده تک تک آثار و بحث در خصوص داوری‌ها، با رأی اکثریت اعضای شورا آثار برگزیده و رتبه آنها تعیین می‌شود. تمامی مقالات مربوط به آثار برگزیده درفصلنامه های علمی و پژوهش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا فصلنامه‌های همکار در جشنواره به چاپ می‌رسد.

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)