این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

خبر تصویری

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
برگزیده بخش بین الملل: رولاند پیچ
13
برگزیده بخش بین الملل: آسیه مصطفی
14
15
16
17
18
19
20
دبیر علمی جشنواره؛ دکتر سجاد صفارهرندی
21
نائب رئیس و دبیر جشنواره؛ دکتر قاسم زائری
22
23
آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی ، 30 دی 1402 تالار وحدت
24
آیین اختتامیه شانزدهمین جشنوواره بین المللی پژوهش فرهنگی (30 دی ماه) تالار وحدت
25
26
27
28

لینک سامانه ها




فایل های مورد نیاز

پوستر جشنواره

مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی

تندیس جشنواره

بارگذاری کتاب جشنواره

آمار بازدید

برترین‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در هفته پژوهش ۱۴۰۲ معرفی می‌شوند. 


ارسال شده در تاریخ :
برترین‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در هفته پژوهش ۱۴۰۲ معرفی می‌شوند. 


در هفته پژوهش؛

برترین‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی معرفی می‌شوند

 

بنا به اعلام روابط عمومی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی، برترین‌های پژوهش فرهنگی در پنج محور «فرهنگ»، «هنر»، «رسانه و ارتباطات»، «پژوهش‌های دینی و اسلامی» و «فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی» معرفی خواهند شد. براساس این اعلام، داوری آثار ارسالی به جشنواره شانزدهم از سوی شورای علمی و گروه‌های پنجگانه در حال انجام است. همچنین آثار ارسالی به بخش بین‌الملل جشنواره نیز از سوی کمیته بین‌الملل بخش در حال داوری است. نزدیک به ۲۰۰ اثر در بخش بین‌الملل جشنواره شانزدهم ثبت شده است.

در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی همچنین جایزه زنده‌یاد عماد افروغ به اثر برگزیده در حوزه نقد و سیاستگذاری فرهنگی اعطا خواهد شد. جایزه ویژه‌ای نیز از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت به پژوهش برتر در زمینه نظام ارتباطات و اطلاع‌رسانی قوه مجریه اعطا خواهد شد. این جایزه پیرو برنامه‌های ترویجی شورای اطلاع‌رسانی دولت به‌منظور اصلاح و ارتقای ساختار رسانه‌ای دولت و با عنایت به اهمیت توسعه و هم‌افزایی همکاری‌ها با جامعه علمی و نیز پژوهشگران حوزه‌های ارتباطات، اطلاع‌رسانی، رسانه، تبلیغات و روابط عمومی به پژوهش برتر در این زمینه اهدا خواهد شد.

راهکارهای اصلاح، بهبود و ارتقای نظام ارتباطات و اطلاع‌رسانی قوه مجریه با تأکید بر اطلاع‌رسانی هنرمندانه و شناسایی و معرفی الگوی مطلوب نظام ارتباطات و اطلاع‌رسانی دولت از اهمّ موضوعات مورد توجه این جایزه است.

نو و بدیع بودن رویکرد پژوهشگر به موضوع، کمک به حل مسأله و سیاستگذاری فرهنگی، تناسب موضوع با مسائل و اولویت‌های فرهنگی کشور، رعایت معیارهای پژوهشی، اعتبار علمي يافته‌هاي تحقيق و کيفيت نتيجه‌گيري ازجمله معیارهای داوری آثار ارسالی به شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی است.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری قاسم زائری، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود. دبیری علمی جشنواره شانزدهم نیز برعهده سجاد صفارهرندی است. 

https://www.ricac.ac.ir/news/4919



© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)